Titles & Metas


SEO optimizacija je izuzetno važna jer čini vaš web sajt vidljivijim, što znači više posetilaca i više prilika da te posetioce pretvorite u klijente.

Da bi ste započeli optimizaciju potrebno je, kada ste na stranici objekta, da kliknete na ikonicu u donjem levom uglu ekrana. Nakon toga otvoriće vam se prozor sa opcijama i podešavanjima. Ovu ikonicu takodje možete i da pomerate kako vama odgovara.

Title setting - MyTravel dokumentacija


Sekcija Titles & Metas vam omogućava da optimizujete svaki objekat kako bi vas posetioci vašeg sajta lakše pronašli. Ova sekcija se sastoji iz 4 celine: Title Settings, Social, Advanced i Redirection.

Title Settings


Svoju poziciju u google pretrazi možete da popravite ako polja Title i Meta description popunite odgovarajućim, optimizovanim tekstom. Za to možete da iskoristite i više od 30 dinamičkih varijabli kao što su npr. post title, site title, article author, post date, itd.

Google Snippet Preview (mobile / desktop) vam omogućava da vidite kako će vaš objekat izgledati u pretrazi.

Titles & Metas - Title setting - MyTravel dokumentacija

Social


U ovoj sekciji podešavate izgled vaših objava na društvenim mrežama. To znači da kada neko na fejsbuku postavi link do hotela na vašem sajtu, ovde možete videti kako će ta objava izgledati.

Možete podesiti naslov, opis, i posebno sliku kako bi vaš objekat izgledao što atraktivnije na svakoj društvenij mreži.

Social - Title setting - MyTravel dokumentacija


Advanced


Advanced sekcija vam omogućava da kažete pretraživačima šta treba a šta ne treba da indeksiraju. Vodite računa da se objekti koji nisu indeksirani ne pojavljuju u pretrazi.

A ako se za tim ukaže potreba, možete podesiti Canonical URL i Breadcrumbs.

Advanced - Title setting - MyTravel dokumentacija


Redirection


Redirection sekcija omogućava 3 različita tipa (301, 302, 307) redirekcijje koja možete iskoristiti ako želite da posetioci sajta umesto do objekta dodju do neke druge stranice na sajtu.

Redirection - Title setting - MyTravel dokumentacija

Da li ste zadovoljni člankom?

Transformišete Svoju Ponudu

Popunite formular kako bi vam u najkraćem roku omogućili testiranje MyTravel sistema. Nakon pripreme test sajta poslaćemo vam pristupne podatke, i bićemo tu za vas kako bi vam pomogli da lako i jednostavno isprobate MyTravel sistem.