Slanje Upita

Postavite upit na svom sajtu i prikupite važne informacije od svojih klijenata koje će vam pomoći da isplanirate njihovo putovanje

Isplanirajte nezaboravno putovanje

Saznajte želje i potrebe svojih putnika

Upit ili formular za prikupljanje podataka vam donosi mnoge prednosti koje možete iskoristiti za dobrobit svoje turističke agencije. Na ovaj način vi pomažete svojim klijentima da isplaniraju putovanje, a prikupljene podatke možete da iskoristite kako bi im ponudili dodatne usluge. Na osnovu prikupljenih ličnih podataka imate priliku da svojim korisnicima šaljete newsletter koji će ih učiniti vašim stalnim klijentima.

Personalizacija

Prikupljanjem ličnih podataka vi možete da u saradnji sa hotelom ponudite svojim klijentima bolje iskustvo u odnosu na konkurenciju.

Zadovoljstvo klijenata

Prikupljene informacije vam omogućavaju da prevazidjete očekivanja klijenata, i da probudite lojalnost ka vašoj agenciji.

Bolje planiranje

Na osnovu sakupljenih podataka možete da isplanirate put klijenata do najsitnijih detalja kako bi u hotelu sve bilo spremno za njihov doček.

Prikaz upita na stranici hotela

Transformišete Svoju Ponudu

Popunite formular kako bi vam u najkraćem roku omogućili testiranje MyTravel sistema. Nakon pripreme test sajta poslaćemo vam pristupne podatke, i bićemo tu za vas kako bi vam pomogli da lako i jednostavno isprobate MyTravel sistem.