Mi pomažemo turističkim
agencijama da rastu

#NašaPriča

MyTravel tim se već decenijama bavi turizmom i razvojem web aplikacija. Usavršavali smo se i napredovali u karijeri, i ostvarili se porodično i profesionalno.

Ali vremenom je svako od nas počeo da oseća potrebu da se dokaže i na drugim poljima i da razvije nešto novo, nešto što će pomoći drugima i što će nama samima pružiti mogućnost da iskažemo svoje dugo sticano znanje i iskustvo.

Zato smo stvorili MyTravel.

Moderan dizajn. Jednostavnost. Bez ikakviih komplikacija koje bi vas samo zbunjivale. Sve su ovo osobine naše MyTravel platforme koje nam daju za pravo da budemo ponosni na sistem koji smo izgradili za vas, i koji će vas osloboditi mnogih problema koji opterećuju sve vlasnike turističkih agencija.

Mi verujemo da vam nisu potrebni developeri i programeri da bi mogli da uredjujete svoju ponudu. Zato smo stvorili MyTravel, pouzdanu platformu koja će olakšati život svakom vlasniku turističke agencije.

Oni koji žele da brzo stignu do cilja, rade to sami. Mi želimo da stignemo daleko, i zato do cilja idemo zajedno sa vama.

#ZaštoMi

Kako je konkurencija medju turističkim agencijama sve veća, sigurno ste zabrinuti i pitate se da li vaš web sajt može da odgovori sve većim izazovima?

MyTravel je prvi i jedini sistem koji vam omogućava da sami i bez problema upravljate objektima na svom sajtu, i koji eliminiše potrebu da angažujete developera ili agenciju koja bi to radila za vas. Mi vam omogućavamo da preuzmete kontrolu u svoje ruke.

MyTravel takodje poseduje i napredan sistem filtriranja objekata koji omogućava svakome da lako pronadje svoju sledeću destinaciju za odmor. Napredno filtriranje i sortiranje objekata poboljšava kvalitet vaše prezentacije i definitivno vam daje prednost nad konkurencijom.

#KakoRadimo

Prisustvo na internetu je za svaku turističku agenciju danas važnije nego ikada ranije. Vaša web prezentacija ima moć da oduševi posetioca, ili da ga razočara. Da vam pomogne da poboljšate poslovanje, ili da ga upropasti.

Mi svakodnevno unapredjujemo MyTravel platformu, poboljšavamo njene performanse, i pronalazimo nove načine da vam pomognemo da vaša nova internet prezentacija radi za vas.

Bez obzira da li ste iskusni menadžer u turizmu ili svoju turističku agenciju vodite tek neko vreme, probajte MyTravel sistem. Sigurni smo da ćete ga zavoleti.

#KoSmoMi

Aleksandar Karadžić

Co-founder, CMO

“I kada je MyTravel bio samo ideja, znali smo da će biti drugačiji od svega drugog na tržištu”

Saša Karastojković

Co-founder, CTO

“Želeli smo da izgradimo nešto više od obične web prezentacije, nešto zaista originalno”

Preuzmite kontrolu nad svojom prezentacijom

MyTravel vam omogućava da sami dodajete hotele i druge objekte, da lako menjate unete podatke i da iste objekte bez problema obrišete sa sajta. Bez programera i dodatnih troškova.

Transformišete Svoju Ponudu

Popunite formular kako bi vam u najkraćem roku omogućili testiranje MyTravel sistema. Nakon pripreme test sajta poslaćemo vam pristupne podatke, i bićemo tu za vas kako bi vam pomogli da lako i jednostavno isprobate MyTravel sistem.