Izgubljena lozinka


Najbrži način da povratite izgubljenu lozinku i ponovo dobijete pristup svojoj kontrolnoj tabli je preko ekrana za prijavu i linka “Izgubili ste lozinku?”. To možete uraditi na sledeći način:

U vaš pretraživač (chrome, Firefox, Opera, ..) ukucate web adresu kontrolne table – https://mojsajt.rs/wp-admin (ubacite ime svog domena umesto “mojsajt.rs”).

Kliknite na link “Izgubili ste lozinku?” koji se nalazi ispod formulara za prijavu.

Izgubili ste lozinku

Nakon klika na link “Izgubili ste lozinku?” bićete automatski preusmereni na web stranicu za resetovanje lozinke. Na ovoj stranici treba da unesete korisničko ime ili email adresu kojom ste se registrovali na svoj nalog.

Web stranica za resetovanje lozinke

Nakon unošenja korisničkog imena ili email adrese kliknite na dugme Nova lozinka.

Kliknite na dugme Nova lozinka

Ukoliko ste ispravno uneli korisničko ime ili email adresu, dobićete email sa linkom za resetovanje lozinke. Email je sledeće sadržine ( naravno, sa drugom email adresom i drugim linkom za reset lozinke):

Zatražena je promena lozinke za sledeći nalog: mojemail@gmail.com
    Ako vam je ovaj email poslat greškom, samo ga ignorišite i ništa se neće dogoditi.
    Da bi ste dobili novu lozinku, posetite sledeću web adresu: 
    <http://www.mojsajt.rs/wp-login.php?action=rp&key=xxxyyyzzz1112223&login=tvoje-korisnicko-ime>

    Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, pošaljite nam poruku na email office@mytravel.rs
    Vaš MyTravel tim

Kliknite na link u emailu i doćićete do stranice za resetovanje lozinke. Na ovoj stranici možete da iskoristite ponudjenu lozinku ili da generišete novu klikom na dugme Generiši lozinku. Zapišite negde na sigurnom svoju novu lozinku i kliknite na dugme Zapamti lozinku.

Generiši novu lozinku

Nakon klika na dugme Zapamti lozinku pojaviće se stranica sa tekstom Vaša lozinka je promenjena. Prijava. Klik na link Prijava vodi vas do stranice za prijavu gde možete iskoristiti svoju novu kozinku i uspešno se prijaviti na svoju kontrolnu tablu.

Vaša lozinka je promenjena. Prijava


Ukoliko i pored korišćenja ovog uputstva imate bilo kakvih problema sa resetovanjem lozinke, kontaktirajte nas i mi ćemo vam obezbediti novu lozinku i pristup kontrolnoj tabli.

Da li ste zadovoljni člankom?

Transformišete Svoju Ponudu

Popunite formular kako bi vam u najkraćem roku omogućili testiranje MyTravel sistema. Nakon pripreme test sajta poslaćemo vam pristupne podatke, i bićemo tu za vas kako bi vam pomogli da lako i jednostavno isprobate MyTravel sistem.