Bezbednost


Bezbednost vašeg sajta je izuzetno važna kako bi vaša turistička agencija poslovala bez problema. Zato smo primenili mnogobrojne sigurnosne mere kako vaš web sajt bio maksimalno zaštićen od hakerskih napada. Ako je vaša lozinka za prijavu na sistem slaba (sastoji se od malog broja sličnih karaktera), i vi možete da doprinesete bezbednosti svoje online prezentacije promenom lozinke i postavljanjem nove, kompleksnije i sigurnije. Takodje možete da izmenite i email adresu na kojoj dobijate obaveštenja.

Izmena lozinke


Lozinku menjate klikom na dugme Izmenite lozinku i email ili klikom na ikonicu sa štitom.

Izmenite lozinku i email

Sledeće što treba da uradite je da za Izmenu lozinke izaberete Da. To ćete uraditi tako što kliknete na klizač koji je inicijalno postavljen na vrednost Ne, nakon čega će se ispod pojaviti polje za unošenje nove lozinke. Nakon upisivanja lozinke u odgovarajuće polje, kliknite na dugme Sačuvaj izmene kako bi ste svoju novu lozinku sačuvali.

Bezbednost - Izmena lozinke

Izmena email-a


Email menjate tako što obrišete postojeći email i na njegovom mestu upišete novi email. Nakon toga kliknite na dugme Sačuvaj izmene kako bi vaš novi email bio sačuvan.

Da li ste zadovoljni člankom?

Transformišete Svoju Ponudu

Popunite formular kako bi vam u najkraćem roku omogućili testiranje MyTravel sistema. Nakon pripreme test sajta poslaćemo vam pristupne podatke, i bićemo tu za vas kako bi vam pomogli da lako i jednostavno isprobate MyTravel sistem.