Uredi Objekat

Svaki objekat koji ste dodali na svoj web sajt možete i izmeniti. Postupak je isti kao i kada dodajete novi objekat, i jedina razlika je u tome što je forma za uredjivanje objekta već popunjena postojećim podacima o objektu.

Objekat možete urediti na 2 načina: putem kontrolne table ili direktno na stranici objekta.

Uredjivanje putem kontrolne table


Kada objekat uredjujete putem kontrolne table potrebno je da budete na stranici Lista Objekata, i da kliknete na dugme Uredi koje se nalazi ispod svakog objekta.

Nakon klika otvoriće vam se stranica sa formom koja sadrži podatke o objektu koji ste izabrali da izmenite. Sve podatke u formi možete da menjate ili da obrišete, i kada završite sa izmenama potrebno je da kliknete na dugme Sačuvaj Objekat koje se nalazi u sekciji Mapa / Galerija.

Izmeni Objekat - Izmena putem kontrolne table

Izmeni Objekat - Izmena putem kontrolne table_1

Uredjivanje na stranici objekta


Kada ste prijavljeni na MyTravel sistem i imate pristup kontrolnoj tabli, vi i dalje možete pristupati svom sajtu kao i drugi posetioci. Ali za razliku od njih vi na samoj stranici objekta imate 2 dugmeta koja se nalaze na dnu stranice: Uredi Objekat i Obriši Objekat.

Klikom na dugme Uredi Objekat pojavljuje se forma za uredjivanje objekta. Postupak izmene je isti kao i u prethodnom slučaju, ali sada sve izmene vršite dok ste na stranici objekta.

Izmeni Objekat - Izmena putem kontrolne table_2


Napomena

Kada menjate podatke u tekstualnom editoru, te podatke morate posebno sačuvati klikom na dugme koje se nalazi ispod editora, a tek nakon toga klikom na Sačuvaj Objekat:

  • Sačuvaj Opis – Dugme koje čuva podatke polja Opis Objekta
  • Sačuvaj Cenovnik – Dugme koje čuva podatke polja Cenovnik
  • Sačuvaj Dodatni Info – Dugme koje čuva podatke polja Dodatne Informacije
Da li ste zadovoljni člankom?

Transformišete Svoju Ponudu

Popunite formular kako bi vam u najkraćem roku omogućili testiranje MyTravel sistema. Nakon pripreme test sajta poslaćemo vam pristupne podatke, i bićemo tu za vas kako bi vam pomogli da lako i jednostavno isprobate MyTravel sistem.