Upravljanje MyTravel sistemom

Prepustitte nama upravljanje MyTravel sistemom i dozvolite da postanemo integralni deo vašeg tima koji će poboljšati vaše poslovanje

Profesionalno upravljanje vašom prezentacijom

Posvetite svoje vreme svojoj turističkoj agenciji

MyTravel je jedini sistem koj vam omogućava sa sami uredjujete hotele i druge objekte na sajtu bez developera i programera. I to na jednostavan način, koji brzo možete da savladate korišćenjem uputstva na našem sajtu. Ali ako iz bilo kog razloga ne možete ili ne želite to da radite, mi smo tu da preuzmemo upravljanje vašom kontrolnom tablom.

Mytravel ne olakšava samo kontrolu objekata na sajtu, već je to i posebno optimizovan sistem koji omogućava posetiocima napredno filtriranje objekata i njihovu laku pretragu.

Ubacivanje

Razgovarajte sa naši dizajnerom i podelite svoje ideje i viziju, a mi ćemo izgraditi najbolji dizajn za vašu turističku agenciju.

uredjivanje

Kada dobijemo od vas sve potrebne informacije, naš stručan tim dizajnera će oživeti vaše ideje i predstaviti ih celom svetu.

Filtriranje

Kada dobijete inspiraciju i poželite da uredite ili unapredite sajt svoje agencije, MyTravel tim je tu kako bi vam izašao u susret.

Zašto da mi
upravljamo vašim sistemom

Ako zaista želite da vaša turistička agencija napreduje, onda vam je neophodan MyTravel sistem koji vam omogućava da samostalno ubacujete i uredjujete objekte iz svoje ponude. Ali šta ako nemate vremena za to ili jednostavno želite da svoje vreme posvetite samo razvoju svoje agencije? Tu na scenu stupamo mi, i omogućavamo vam sledeće:

Slobodno vreme

Prepustite sistem nama i posvetite višak slobodnog vremena svojoj porodici i prijateljima

Efikasno poslovanje

Profesionalno vodjenje MyTravel sistema smanjuje greške i povećava vašu efikasnont

Manje stresa

Smanite obaveze oko agencije i iskoristite slobodno vreme za opuštanje i relaksaciju

Česta pitanja

Cena upravljanja Mytravel sistemom zavisi od broja objekata koje treba ubaciti na sajt, kao i od količine informacija (slike i tekst) koje svaki objekat sadrži. Pri tome vodimo računa da tekstovi i slike na stranici objekta budu SEO optimizovani.

Dobijate sigurnost da će ceo proses ubacivanja i uredjivanja objekata biti bez greške, na vreme, i uz svo poštovanje SEO pravila koja obezbedjuju bolju vidljivost u pretraživačima.

Vi u potpunosti imate kontrolu nad svojom kontrolnom tablom i možete u svakom trenutku urediti bilo koji objekat koji smo mi ubacili. Mi koristimo vaš nalog za pristup kontrolnoj tabli koji vi možete preuzeti i nastaviti sa uredjivanjem objekata.

Naravno da možete! Ako više ne želite da mi uredjujemo objekte za vas, možete otkazati uslugu upravljanja MyTravel-om i zatim krenuti u samostalno upravljanje turističkim ponudama na svom web sajtu.

Transformišete Svoju Ponudu

Popunite formular kako bi vam u najkraćem roku omogućili testiranje MyTravel sistema. Nakon pripreme test sajta poslaćemo vam pristupne podatke, i bićemo tu za vas kako bi vam pomogli da lako i jednostavno isprobate MyTravel sistem.