Brendiranje Sajta


Brendiranje sajta podrazumeva unošenje ili izmenu osnovnih podataka o vašoj turističkoj agenciji. To su naziv vaše agencije, adresa, email, telefon, kao i linkovi do vaših društvenih mreža. Izmenom ovih podataka na kontrolnoj tabli vi automatski vršite izmenu informacija o vašoj agenciji na Kontakt stranici sajta, kao i u footer-u (podnožju) web sajta.

Podaci o turističkoj agenciji


Osnovne podatke o vašoj turističkoj agenciji možete jednostavno da izmenite ili dodate klikom na dugme Brendiranje Sajta ili klikom na ikonicu sa ključem. Nakon toga u odgovarajuća polja upišite potrebne informacije, i kliknite na dugme Sačuvaj Izmene kako bi podaci o vašoj turističkoj agenciji bili sačuvani.

Izmeni logo sajta - 1. korak

Brendiranje sajta - Osnovne informacije o turističkoj agenciji

Linkovi ka društvenim mrežama


Linkove ka vašim društvenim mrežama možete ubaciti u odgovarajuća polja. Ukoliko nemate profesionalni nalog na nekoj od društvenih mreža koje vidite u formi, jednostavno ostavite polje praznim. Ako imate nalog na nekoj mreži drugačijoj od ponudjenih, postoji mogućnost da izvršimo potrebne izmene i kartici Brendiranje dodamo novu društvenu mrežu.

Da li ste zadovoljni člankom?

Transformišete Svoju Ponudu

Popunite formular kako bi vam u najkraćem roku omogućili testiranje MyTravel sistema. Nakon pripreme test sajta poslaćemo vam pristupne podatke, i bićemo tu za vas kako bi vam pomogli da lako i jednostavno isprobate MyTravel sistem.