Obriši lokaciju

Lokacije na sajtu možete obrisati na 2 naćina:

  • Na stranici Lokacije koja je deo kontrolne table
  • Na samoj stranici lokacije koju želite da obrišete

Brisanje putem kontrolne table


Kada lokaciju brišete putem kontrolne table potrebno je da budete na stranici Lokacije, i da kliknete na dugme Obriši koje se nalazi ispod svake lokacije.

Nakon klika pojaviće se prozor koji vam nudi 2 opcije: da obrišete objekat (OK) ili da otkažete njegovo brisanje (Cancel). Tu je takodje i upozorenje da je brisanje lokacije nepovratna akcija, tj. da obrisanu lokaciju ne možete vratiti.

Obriši lokaciju - MyTravel dokumentacija_1

Brisanje na stranici lokacije


Kada ste prijavljeni na svoju kontrolnu tablu i nalazite se na stranici lokacije koju želite da obrišete, primetićete na dnu stranice 2 dugmeta: Obriši i Ažuriraj.

Klikom na dugme Obriši pojavljuje se prozor koji vam nudi opciju da obrišete lokaciju (OK) ili da otkažete njeno brisanje (Cancel). Postupak brisanja je isti kao i u prethodnom slučaju, sa tom razlikom da brisanje vršite dok ste na stranici lokacije.

Obriši lokaciju - MyTravel dokumentacija_2

Da li ste zadovoljni člankom?

Transformišete Svoju Ponudu

Popunite formular kako bi vam u najkraćem roku omogućili testiranje MyTravel sistema. Nakon pripreme test sajta poslaćemo vam pristupne podatke, i bićemo tu za vas kako bi vam pomogli da lako i jednostavno isprobate MyTravel sistem.