Web Dizajn

Osnažite svoje online prisustvo već danas i ostvarite pun potencijal svoje turističke agencije uz MyTravel Web Dizajn usluge

Napredan web dizajn za uspeh vaše agencije

Uložite u kvalitetan web dizajn i posmatrajte kako vaša agencija raste

U današnjem digitalnom svetu je od suštinske važnosti da budete povezani sa svojim klijentima i da time unapredite svoju turističku agenciju. Bez kvalitetno dizajniranog sajta vi gubite veliki deo potencijalnih klijenata i propuštate priliku za rast svoje agencije. Vaš web sajt je osnova vaše turističke agencije, i zato treba da se odvojite od konkurencije profesionalnim web dizajnom.

Podelite svoju viziju

Razgovarajte sa naši dizajnerom i podelite svoje ideje i viziju, a mi ćemo izgraditi najbolji dizajn za vašu turističku agenciju.

Dizajniramo za Vas

Kada dobijemo od vas sve potrebne informacije, naš stručan tim dizajnera će oživeti vaše ideje i predstaviti ih celom svetu.

Održavajte svežinu

Kada dobijete inspiraciju i poželite da uredite ili unapredite sajt svoje agencije, MyTravel tim je tu kako bi vam izašao u susret.

Zašto je
Web Dizajn važan

Kada kreirate novi web sajt za svoju turističku agenciju ili redizajnirate stari, profesionalan Web Dizajn je veoma bitan za uspeh vaše agencije. Ali dobar dizajn nije samo lep izgled sajta, on se brine da korisnicima pruži kvalitetno korisničko iskustvo, što direktno utiče na snagu vašeg brenda.

Prvi Utisak

Prvi utisak posetioca sajta odlučuje da li će ostati kod vas ili će otići kod konkurencije

Izgradnja Poverenja

Profesionalan dizajn  gradi poverenje kod korisnika vašeg sajta i stvara nove poslovne prilike

Ispred Konkurencije

Ako želite da budete u prednosti nad konkurentima, potreban vam je kvalitetan Web Dizajn

Česta pitanja

Ako izaberete neko od ponudjenih dizajnerskih rešenja njegova cena je već uračunata u cenu MyTravel sistema. Ali ako želite unikatan dizajn, cena zavisi od vrste dizajna, kao i od broja stranica koje je potrebno dizajnirati.

Ako želite da posedujete MyTravel sistem za samostalno ubacivanje objekata, vaš novi web sajt mora da se radi od nule jer MyTravel nije namenjen integraciji u već postojeće sajtove. Ali ako vam je potreban samo redizajn vašeg starog sajta (bez MyTravel sistema) onda je redizajn moguć.

Kada rešite da vam je potreban MyTravel sistem i novi dizajn, zakazaćete razgovor sa našim dizajnerom kako bi prodiskutovali o vašim idejama i ciljevima vašeg novog sajta. Takodje je potrebno da obezbedite sadržaj sajta (tekst i slike), ali ako ne možete – nema problema. Možemo mi za vas da pronadjemo odgovarajuće slike, kao i da napišemo kvalitetne tekstove koji će odgovarati stilu i potrebama vaše turističke agencije. Kreiranje sadržaja se dodatno naplaćuje, a cena zavisi od količine samog sadržaja koji vam je potreban.

Vremenski okvir koji je potreban da se završi dizajn web sajta se razlikuje u zavisnosti od veličine sajta (broja stranica) i vrste potrebnog dizajna, kao i od toga da li su potrebni specijalni efekti ili posebne funkcionalnosti.

Naravno! Pozovite nas u bilo kom trenutku da zajedno pregledamo sajt dok traje proces dizajna, i mi ćemo implementirati vaše ideje u novi sajt koji ćete ponosno podeliti sa svojim klijentima (ako su izmene koje želite značajne ili je u pitanju nova funkcionalnost, to dodatno utiče na cenu sajta).

Kada završimo sa dizajnom i implementacijom MyTravel sistema možete da krenete sa ubacivanjem objekata iz vaše ponude. Preporučujemo vam da izaberete i neki od naših paketa za održavanje sajta kako bi vaš novi web sajt bio bezbedan i kako bi radio bez problema.

Transformišete Svoju Ponudu

Popunite formular kako bi vam u najkraćem roku omogućili testiranje MyTravel sistema. Nakon pripreme test sajta poslaćemo vam pristupne podatke, i bićemo tu za vas kako bi vam pomogli da lako i jednostavno isprobate MyTravel sistem.