Content Analysis


Analiza sadržaja na stranici objekta je od velike važnosti kako bi znali šta je sve potrebno izmeniti na stranici da bi se ona bolje rangirala u Google pretrazi.

Da bi ste videli analizu potrebno je, kada ste na stranici objekta, da kliknete na ikonicu u donjem levom uglu ekrana. Nakon toga otvoriće vam se prozor sa opcijama i podešavanjima. Ovu ikonicu takodje možete i da pomerate kako vama odgovara.

Title setting - MyTravel dokumentacija


Content Analysis segment vam omogućava da vidite stranicu objekta onako kako je vidi Google. Ova sekcija se sastoji iz 3 celine: Overview, Inspect with Google i Internal linking.

Overview


Overview sekcija vam omogućava da unesete ključne reči za koje želite da se objekat rangira, i da na osnovu toga dobijete punu analizu sadržaja na stranici objekta. Možete i da iskoristite Google suggestions opciju kako bi dobili još više relevantnih ključnih reči za željeni objekat.

Overview - Title setting - MyTravel dokumentacija


Inspect with Google


Ako ste povezali svoj sajt sa Google search konzolom, onda u ovoj sekciji možete dobiti podatke o tome koliko često se vaš sajt pojavljuje u Google pretrazi, koji upiti za pretragu prikazuju vaš sajt, koliko često korisnici kliknu na te upite i još mnogo toga. Dobijate i upozorenja kada Google naidje na razne probleme na vašem sajtu.

Inspect with Google - Title setting - MyTravel dokumentacija


Internal linking


Interni linkovi pomažu Google-u da pronadje, indeksira i bolje razume sadržaj vašeg web sajta. Na osnovu internih linkova Google prepoznaje strukturu vašeg sajta i time vas bolje rangira u pretrazi.

Internal linking sekcija vam pokazuje koje web stranice su povezane za objektom koji uredjujete, i upućuje vas da postavite interne linkove ka tim stranicama.

Internal linking - Title setting - MyTravel dokumentacija

Da li ste zadovoljni člankom?

Transformišete Svoju Ponudu

Popunite formular kako bi vam u najkraćem roku omogućili testiranje MyTravel sistema. Nakon pripreme test sajta poslaćemo vam pristupne podatke, i bićemo tu za vas kako bi vam pomogli da lako i jednostavno isprobate MyTravel sistem.