Sobe

Prikažite smeštaj u objektu na atraktivan način i motivišite vaše posetioce da rezervišu hotelsku sobu na vašem sajtu

Zadržite posetoce na svom sajtu

Kreirajte atraktivnu prezentaciju hotelske sobe

Da li tražite najbolji način da zadržite posetioce sajta na stranici objekta, i da ih ubedite da rezervišu hotel uz pomoć vaše turističke agencije? Onda je potrebno da na stranici hotela prikažete slike soba, kao i opis toga šta sve sobe imaju u ponudi. A to možete najbolje postići uz naš dodatni modul Sobe, koji će vam dati dodatnu prednost nad konkurencijom.

Predstavljanje hotelske sobe na atraktivan način vam može pomoći da ubedite potencijalne goste da ostanu na vašem sajtu, i da potraže vašu pomoć u planiranju svog sledećeg putovanja.

Kvalitetne fotografije

Visoko kvalitetne fotografije prikazuju sadržaj sobe i čine je primamljivijom. Vodite računa da osvetljenje bude dobro, a soba čista i sredjena.

Prijatna atmosfera

Udobni kreveti, mekano osvetljenje i kvalitetan dekor će stvoriti prijatnu atmosferu sobe, i učiniće je poželjnom za posetioce vašeg sajta.

Dodatne informacije

Obezbedite relevantne i detaljne informacije u opisu sobe kao što su veličina i tip sobe, broj kreveta i vrstu dodatnih troškova, ako ih ima.

Prikaz soba na stranici hotela

Transformišete Svoju Ponudu

Popunite formular kako bi vam u najkraćem roku omogućili testiranje MyTravel sistema. Nakon pripreme test sajta poslaćemo vam pristupne podatke, i bićemo tu za vas kako bi vam pomogli da lako i jednostavno isprobate MyTravel sistem.